“Als zwangere hoor je blij te zijn”

 

De praktijk is soms anders. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn…

Een zwangerschap en bevalling brengen veel veranderingen met zich mee en hierdoor kan je van slag raken.
Stress, onzekerheid, fysieke klachten, onrust, etc. kunnen zorgen voor spanning, een kort lontje of een ‘down gevoel’. Als je daardoor niet meer kan genieten van je zwangerschap of de periode daarna, is het goed om in actie te komen.

Dit hoef je echter niet alleen te doen! 

Graag wil ik je helpen om (meer) te genieten van je zwangerschap, met vertrouwen je bevalling tegemoet te treden en met een rustig gevoel terug te kijken op deze bijzondere gebeurtenis en periode in jouw leven. Mijn doel is dat jij vrij en ontspannen kunt genieten van je zwangerschap, je kindje, het moederschap en alles wat je lief is.

Door met je in gesprek te gaan, handvatten te geven, negatieve gebeurtenissen te neutraliseren, de regie terug te geven aan jezelf én lichaamswerk, zal jij merken dat je wél kunt genieten van je zwangerschap en met vertrouwen naar je bevalling kunt toeleven.

Maar bij mij hoef je NIET te praten… Naast coaching geef ik ook Access Bars behandelingen, waarbij je alleen maar hoeft te liggen en te ontvangen. Access Bars is een methode om innerlijke onrust, een vol hoofd, spanning, etc. los te laten. Voor deze heerlijke behandeling kijk verder op Access Consciousness.

Laat mij jou helpen

Naast bovenstaande trajecten is het ook mogelijk een traject op maat of losse consulten/sessies te volgen.
Twijfel je of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust even contact met mij op.
De prijs voor een los consult is 80 euro per uur.

Voor mensen die ver weg wonen is het ook mogelijk om een consult/traject via Skype af te spreken.
(De sessies via Skype dienen voorafgaand aan de afspraak betaald te zijn, anders ben ik genoodzaakt de afspraak te verplaatsen).