Access Bars is een methode om innerlijke onrust, een vol hoofd, spanning, etc. los te laten.
Bars zijn drukpunten op het hoofd die bij aanraking oude ballast, zoals vastgezette emoties, gedachten, overtuigingen, oordelen, aannames, etc. loslaten.

Nu je zwanger bent kunnen gevoelens van onzekerheid, angst, boosheid, teleurstelling, etc meer naar de voorgrond komen. Ook gedachten omtrent de zwangerschap en bevalling zullen er zijn. Op het moment dat deze gevoelens, gedachten, overtuigingen, etc. je in de weg gaan zitten kan een Access Bars behandeling je goed doen.

Tijdens een Access Bars behandeling lig jij heerlijk warm toegedekt in een comfortabele stoel. Met mijn vingers zal ik de drukpunten op je hoofd licht aanraken, zodat er weer ruimte komt in jouw systeem en de energie goed kan stromen. De behandeling duurt ruim 60 minuten waarin jij alleen maar hoeft te ontvangen.

Het zal een heerlijk relaxmoment voor jezelf zijn.
Je zult ontspannen, genieten en loslaten. Een écht cadeau voor jezelf (én je kindje)!
Je gaat ontspannen, lichter en energiek naar huis.

Ik sta graag voor je klaar om jou dit te laten ervaren.

Access Bars is voor jong en oud. Baby’s, kinderen, jong-volwassenen, volwassenen, zwangeren en bejaarden kunnen moeiteloos een Access Bars behandeling ondergaan. Kijk voor meer informatie ook maar eens op mijn website van Top in Balans www.topinbalans.nl/access-consciousness

Hieronder staat mijn aanbod voor zwangeren.