Blij na je Bevalling

geef je bevalling een plek en geniet!

Als verloskundige ben ik veel vrouwen tegengekomen, die de bevalling als zeer ingrijpend hebben ervaren. Vrouwen vinden het vaak lastig om te zeggen dat ze een naar gevoel hebben overgehouden aan hun bevalling, want ze hebben er toch ‘iets moois voor teruggekregen?’
Ja, je hebt er iets moois voor gekregen, maar dat maakt van de bevalling nog geen positieve ervaring.

Als coach met mijn jarenlange ervaring als verloskundige en moeder van drie kinderen ken ik als geen ander alle ins & outs rondom de zwangerschap, bevalling en kraambed. Graag wil ik je helpen om je nare gevoelens over je bevalling en de periode daarna te verwerken. Ik help je om met een rustig gevoel terug te kijken op deze bijzondere gebeurtenis en periode in jouw leven, zodat je vrij en ontspannen kunt genieten van je kindje, het moederschap en alles wat je lief is.

Wat gebeurt er als jij aan de bevalling denkt?

 • Breekt het zweet me uit
 • Verkramp ik direct
 • Krijg ik een onrustig gevoel van binnen
 • Ben ik bang om te gaan slapen, bang om weer een nachtmerrie te krijgen over mijn bevalling
 • Krijg ik de rillingen, walg ik van mezelf
 • Word ik heel verdrietig
 • Voel ik me eenzaam

Jij mag gewoon zijn wie je bent en voelen wat je voelt

Hoe zou het voor je zijn als…

 • Je het niet meer allemaal alleen hoeft te doen?
 • Je gewoon mag zijn wie je bent en mag voelen wat je voelt?
 • Jij weer rust in je hoofd en lijf ervaart?
 • Jij weer lekker kunt slapen?
 • Jij geniet van je moeder-zijn?
 • Er iemand is die jou écht hoort en ziet en jouw gevoelens erkent?
 • Jij vol vertrouwen een nieuwe zwangerschap én bevalling aandurft?

Dit coachtraject is geschikt om jouw bevallingservaring niet langer de baas te laten zijn over jouw gedachten, gevoelens en functioneren.
Als je het traject ‘Blij na je Bevalling’ volgt, dan kun je dit werkelijkheid laten worden. Je leert hoe jij de regie weer in eigen handen kunt nemen. Je zal niet langer met een naar gevoel terugdenken aan de bevalling, maar neutraal ernaar kunnen kijken. Vrij van stress genieten van je kindje, het moederschap en eventueel een nieuwe zwangerschap. Dat wil jij toch ook?

Ik was bang dat ik mij aanstelde

De afgelopen 2 jaar heb ik niet normaal over de bevalling kunnen praten. Als ik aan de bevalling dacht barstte ik in huilen uit. Mijn man vond het heel vervelend voor mij, maar snapte het niet en zei; ‘we hebben toch een prachtige zoon?’ Ik was bang dat ik mij aanstelde en voelde mij schuldig naar mijn man en zoontje over het feit dat ik niet weer opnieuw zwanger durfde te raken. Enkele malen ben ik bij Judith geweest en al meteen na de eerste afspraak voelde ik mij rustiger. Ik ben blij dat ik contact heb gezocht met Judith, want dankzij haar durf ik een tweede zwangerschap toch aan.

(vrouw 31 jaar)

Wil jij NU eindelijk rust ervaren als je aan de bevalling terugdenkt?

Meld je dan aan voor het  traject ‘Blij ná je bevalling’!
Dit traject bestaat uit 5 sessies. Coaching in combinatie met Access Bars. De combinatie van Access Bars met het benoemen van een hulpvraag en daar gericht mee aan het werk gaan zorgt voor een nog beter resultaat.
In het eerste gesprek maken we jouw hulpvraag helder en gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.
In de 2e, 3e, 4e en 5e sessie werken we aan dit gewenste resultaat.

Na elke sessie schrijf jij een reflectieverslag en krijg je opdrachten mee, zodat je bewust aan de slag gaat om je doel te behalen.

 

Jouw investering € 490,– 

Jij verdient het om optimaal te genieten van het moederschap

Ja maar …

 • Het heeft misschien wel gewoon tijd nodig…
  Zeker heeft het tijd nodig om je bevalling te verwerken. Een ingrijpende bevallingservaring verwerken lukt gelukkig bij de helft van de vrouwen binnen vier tot zes weken na de bevalling. De andere helft van de vrouwen lukt het niet om zonder hulp deze ervaring achter zich te laten.
  Als je merkt dat de bevalling nog een stempel drukt op jouw dagelijks leven, op hoe jij je voelt en reageert, kom dan in actie!
 • Een nare ervaring is toch niet zomaar weg?
  Een negatieve of traumatische gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat je er NU nog last van hebt. De gebeurtenis zelf kun je niet veranderen, wel de beleving die je NU ervaart. Ik help je zodat deze negatieve ervaring geen stempel meer drukt op het NU.
 • Ik woon ver weg…
  Voor mensen die ver weg wonen is het ook mogelijk om een consult via Skype af te spreken. Zowel mijn cliënten als ikzelf hebben daar goede ervaringen mee.
 • Hoe weet ik of het tussen ons ‘klikt’?
  Vraag een kennismakingsgesprek per Skype aan. Ik maak graag kennis met je.

Jij verdient het…

 • Om werkelijk te gaan ontspannen
 • Om het niet allemaal alleen te hoeven doen
 • Om alles te zeggen wat er in je leeft en niets gek gevonden wordt
 • Om te zijn wie je bent en te voelen wat je voelt
 • Om écht te genieten

Als je me nodig hebt, ik ben er voor je.

Op dit traject zijn de Algemene voorwaarden 2017 van toepassing.