Zaterdag 6 oktober

kom genieten, ontspannen en loslaten…

Heb je behoefte aan rust? Rust in je hoofd en/of rust in je lijf? Dan heb jij geluk!
Zaterdag 6 oktober ben ik op de jubileum kraammarkt van de Verloskundigenpraktijk Rijssen-Holten.
Ik neem mijn relaxstoel, waarin jij kunt genieten van een Access Bars behandeling, mee.

Medisch Centrum Rijssen, Wijnand Zeeuwstraat 26 Rijssen

 

Wat is dat Access Bars?

Access Bars is een methode om innerlijke onrust, een vol hoofd, spanning, etc. los te laten.
Bars zijn drukpunten op het hoofd die bij aanraking oude ballast, zoals vastgezette emoties, gedachten, overtuigingen, oordelen, aannames, etc. loslaten.

Nu je zwanger bent kunnen gevoelens van onzekerheid, angst, boosheid, teleurstelling, etc meer naar de voorgrond komen. Ook gedachten omtrent de zwangerschap en bevalling zullen er zijn. Op het moment dat deze gevoelens, gedachten, overtuigingen, etc. je in de weg gaan zitten kan een Access Bars behandeling je goed doen. En óók als je jezelf gewoon een heerlijk relaxmoment gunt dan is Access Bars een aanrader!
Met mijn ervaring als verloskundige weet ik hoe fijn het is als je tijdens de zwangerschap kunt genieten én de bevalling met vertrouwen tegemoet kunt gaan.

Dit is mijn eerste zwangerschap en ben nu 34 weken. Ondertussen ben ik 4 maal voor een Access Bars behandeling geweest. Ik kan het niet eens goed uitleggen, maar tijdens de behandeling word ik helemaal ontspannen en daarna lijkt het wel of de ‘zwaarte’ van dingen af gaan. Ik ben veel rustiger, maak me niet zo druk. En wat helemaal lekker is; na de behandeling kan ik ’s nachts heel goed slapen! Gewoon de hele nacht in doorslapen. Bij 36 weken heb ik nog een afspraak staan 🙂
Ik ben bij Judith gekomen, omdat ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen bij mijn onrustige gevoelens. Ik zag de folder van Gelukkig Zwanger in de verloskundige praktijk en had direct zoiets van; ja, daar moet ik zijn. En wat ben ik blij dat ik bij Judith terecht ben gekomen! Judith is rustig, voelt mij goed aan en weet veel van de zwangerschap, want ze is zelf verloskundige geweest. Na slechts 1 coachgesprek, bood Judith mij een Access Bars behandeling aan.  Ik wist niet wat ik mij hierbij voor moest stellen, maar ben gewoon in de relaxstoel gaan liggen en kwam helemaal tot rust. De uren daarna voelde ik mij erg loom en ’s nachts heb ik als een blok geslapen! De coachgesprekken in combinatie met de Access Bars hebben mij inzichten, rust en vertrouwen gegeven. Dank je wel Judith.
Tijdens de Access Bars behandeling lig jij, eventueel heerlijk warm toegedekt, in een comfortabele stoel.
Met mijn vingers zal ik de drukpunten (Bars) op je hoofd licht aanraken, zodat er weer ruimte komt in jouw systeem en de energie goed kan stromen.
Kom jij ervaren wat een Access Bars behandeling voor jou kan betekenen?
Let wel: dit is een kennismakingssessie van 20 minuten, een sessie in mijn praktijk duurt ruim 1 uur en dan zal het effect vele malen groter zijn.

Tijdens de kraammarkt ontvang je in ieder geval een heerlijk relaxmoment voor jezelf. Je zult ontspannen, genieten en loslaten. Een écht cadeau voor jezelf (én je kindje)!

Ik sta graag voor je klaar om jou dit te laten ervaren.
Judith 

Access Bars is voor jong èn oud. Baby’s, kinderen, tieners, jong-volwassenen, volwassenen, zwangeren en bejaarden kunnen moeiteloos een Access Bars behandeling ondergaan. Kijk voor meer informatie ook maar eens op mijn website van Top in Balans www.topinbalans.nl/access-consciousness

Een cadeau voor jezelf (én je kindje)

Wil jij ook even heerlijk genieten, ontspannen en loslaten? Schrijf je dan in voor een kennismakingssessie van 20 minuten en ervaar zelf wat Access voor jou kan betekenen. De kosten zijn slechts €10,-, dus grijp je kans!!
Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plekje, vol = vol!